Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Салавеліс А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Салавеліс А. Д. 
Аналіз дієтичного харчування при онкологічних захворюваннях [Електронний ресурс] / А. Д. Салавеліс, С. М. Павловський, Ю. О. Кудрявець // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 175-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__44
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.183 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Д’яконова А. К. 
Розробка технології борошняних десертних виробів імуностимулювальної дії з використанням апіпродуктів [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, C. І. Вікуль, А. Д. Салавеліс, М. П. Коновал // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 103-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__27
Попередній перегляд:   Завантажити - 731.185 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Салавеліс А. Д. 
Спеціалізовані харчові суміші для використання в післяопераційний період [Електронний ресурс] / А. Д. Салавеліс, Л. М. Тележенко, С. М. Павловський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2020. - Т. 84, Вип. 2. - С. 17-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2020_84_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.511 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Салавеліс А. Д. 
Використання модифікованих крохмалів у виробництві нових видів соусів [Електронний ресурс] / А. Д. Салавеліс, С. М. Павловський // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 16. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_16_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 255.962 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Колесніченко С. Л. 
Розробка технології приготування борошняного десерту з керобом [Електронний ресурс] / С. Л. Колесніченко, А. Д. Салавеліс, С. М. Павловський, С. О. Поплавська // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 27. - С. 33-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2021_27_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 416.029 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського