Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Салавеліс А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Салавеліс А. Д. Аналіз дієтичного харчування при онкологічних захворюваннях [Електронний ресурс] / А. Д. Салавеліс, С. М. Павловський, Ю. О. Кудрявець // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 175-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__44
| 2. |
Д’яконова А. К. Розробка технології борошняних десертних виробів імуностимулювальної дії з використанням апіпродуктів [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, C. І. Вікуль, А. Д. Салавеліс, М. П. Коновал // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 103-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__27
| 3. |
Салавеліс А. Д. Спеціалізовані харчові суміші для використання в післяопераційний період [Електронний ресурс] / А. Д. Салавеліс, Л. М. Тележенко, С. М. Павловський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2020. - Т. 84, Вип. 2. - С. 17-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2020_84_2_5
| 4. |
Салавеліс А. Д. Використання модифікованих крохмалів у виробництві нових видів соусів [Електронний ресурс] / А. Д. Салавеліс, С. М. Павловський // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 16. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_16_9
| 5. |
Колесніченко С. Л. Розробка технології приготування борошняного десерту з керобом [Електронний ресурс] / С. Л. Колесніченко, А. Д. Салавеліс, С. М. Павловський, С. О. Поплавська // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 27. - С. 33-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2021_27_7
|
|
|